09.09.2016

MGRT in Urad RS za intelektualno lastnino na MOS

Skupna predstavitev na Mednarodnem sejmu obrti in podjetnosti MOS Celje 2016 med 13. in 18. septembrom

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo bo skupaj s svojimi direktorati, organi v sestavi ministrstva in izvajalskimi institucijami pripravil številne privlačne aktivnosti, predavanja ter predstavitve, o katerih lahko več preberete na naslednji povezavi.

Urad RS za intelektualno lastnino v okviru aktivnosti na sejmu organizira posvet “Vse, kar ste želeli vedeti o intelektualni lastnini, vprašajte zdaj!« v četrtek, 15. 9. 2016, v Modri dvorani 2 med 13.00 in 14.00 uro, ob 14.30 pa bo v dvorani L 1 v prvem nadstropju na razstavnem prostoru Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo potekal pogovor v. d. direktorja dr. Vojka Tomana z gosti z naslovom: »Intelektualna lastnina kot podjetniško orodje«.

Več o dogodkih si preberite na tej povezavi.

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)