15.10.2012

Mednarodni seminar WIPO o vrednotenju intelektualne lastnine

5. - 7. 11. 2012, organizirajo URSIL, WIPO in TC-UM

Urad RS za intelektualno lastnino v sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO) in TehnoCenter Univerze v Mariboru organizirajo regionalni seminar z naslovom

Vrednotenje intelektualne lastnine (IP Valuation)

ki bo potekal v Mariboru od 5. do 7. novembra 2012, v Hotelu City (Kneza Koclja 22).

Usposabljanje* je namenjeno raziskovalcem iz javnih visokošolskih in raziskovalnih ustanov, oblikovalcem nacionalnih politik, zasebnim vlagateljem, inovatorjem, podjetnikom in študentom s podjetniškimi ambicijami,

s ciljem povečati zavedanje in znanje o procesih vrednotenja intelektualne lastnine in njihovi nujnosti.

Seminar je za udeležence brezplačen in bo v celoti potekal v angleškem jeziku.

>> Podrobnejši okvirni program seminarja

Vabimo vas, da svojo udeležbo prijavite na elektronski naslov info(at)tehnocenter.si najkasneje do ponedeljka, 29. 10. 2012. Število udeležencev je omejeno na 50 (po vrstnem redu prejetih prijav).

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Aleša Zorca na telefonski številki (02) 2355 344 oz. na elektronskem naslovu info(at)tehnocenter.si.

Vabljeni!

---

* Usposabljanje se šteje kot pomoč, dodeljena po pravilu »de minimis«, ki ga ureja Uredba Komisije (ES) št. 1998/2006 o uporabi členov 87 in 88 Pogodbe pri pomoči de minimis (Uradni list EU L 379/5), v okvirni višini 375,00 EUR na udeleženca. V ta namen bomo udeležencem usposabljanja po prijavi poslali v izpolnitev izjavo o višini že prejete pomoči po pravilu »de minimis, ki ne sme presegati 200.000,00 EUR v zadnjih treh proračunskih letih vaše organizacije.

januar (7)