29.06.2011

Mednarodni seminar o vrednotenju patentov kot delu premoženja podjetja - PRESTAVLJENO

Organizirata Evropska patentna akademija in URSIL

Sprememba novice (05.07.2011):
Zaradi premajhnega števila prijav se seminar prestavlja na pomlad 2012
. Natančen datum seminarja bomo pravočasno objavili.

---

Evropska patentna akademija organizira v sodelovanju z Uradom RS za intelektualno lastnino 19. in 20. septembra 2011 v prostorih urada mednarodni seminar v angleškem jeziku "Patent valuation according to IFRS". Na seminarju bodo predstavljene metode vrednotenja pravic intelektualne lastnine po mednarodnih standardih računovodskega poročanja, s posebnim poudarkom na patentih in drugih s tehnologijo povezanih nematerialnih sredstvih. Po splošni oceni predstavljajo namreč slednja tudi do 80 % vrednosti posameznega podjetja. Rok za prijavo je 15. julij.

Več o seminarju in prijavni obrazec je na voljo na spletni strani EPO.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)