26.10.2007

Mednarodni seminar o strateški rabi intelektualne lastnine pri gospodarskem in družbenem razvoju držav

Organizirata Urad RS za intelektualno lastnino in Svetovna organizacija za intelektualno lastnino

Med 12. in 16. novembrom 2007 bo v hotelu Lev v Ljubljani potekal mednarodni seminar o strateški rabi intelektualne lastnine pri gospodarskem in družbenem razvoju držav, ki ga skupaj organizirata Urad RS za intelektualno lastnino in Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO) iz Ženeve.

Seminarja se bodo udeležili predstavniki uradov za intelektualno lastnino držav Srednje in Vzhodne Evrope, Balkana in držav, nastalih na območju bivše Sovjetske zveze. Njegov osnovni namen je primerjava dobrih praks, zato bo velika pozornost posvečena izmenjavi mnenj in razpravam o posameznih področjih.

Objavljamo okvirni program seminarja.

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)