25.01.2012

Mednarodni seminar o informacijskih virih v biotehnologiji s poudarkom na patentnih bazah

2.2.2012 organizira URSIL skupaj z IJS, NIB, KI in projektom SLING

Urad RS za intelektualno lastnino (URSIL) organizira 2. februarja 2012 mednarodni seminar o informacijskih virih v biotehnologiji s poudarkom na patentnih bazah z naslovom »Information sources in Biotechnology«. Seminar, ki ga urad organizira v sodelovanju z Institutom Jožef Stefan (IJS), Nacionalnim inštitutom za biologijo (NIB), Kemijskim inštitutom Ljubljana (KI) in projektom SLING (projekt v okviru 7. OP Evropske komisije), bo potekal v veliki predavalnici IJS (Jamova 39, Ljubljana).

• Izvrstni domači in tuji predavatelji bodo predstavili uporabo podatkovnih baz, ki jih vsakodnevno uporabljajo raziskovalci na področju biotehnologije in ostalih naravoslovnih znanosti
  • Poudarek bo na uporabnosti in praktičnih primerih, predavanja bodo interaktivna in prilagojena občinstvu
  • Sestavni del seminarja je delavnica, kjer bodo strokovnjaki odgovarjali na konkretna vprašanja in probleme

Več informacij o programu je na voljo na http://www.sling-diffusion.eu/programs/Ljubljana_Prog_4.pdf.

Prijavite se lahko na http://www.sling-diffusion.eu/participants/new?conference_id=23.

Dodatne informacije: irena.hreljac(at)uil.sipo-si (URSIL)

Udeležba je brezplačna. Vabljeni!

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)