12.09.2007

Letna nagrada OHIM 2007/2008 za podiplomska dela na temo industrijska lastnina Skupnosti

OHIM – Urad za harmonizacijo notranjega trga (znamke in modeli) je v razpisu za nagrado 2007/2008 razširil pogoje in zvišal sredstva

OHIM – Urad za harmonizacijo notranjega trga (znamke in modeli), ki je pristojen za registracijo znamk in modelov Skupnosti, razpisuje v letu 2007/2008 nagrado v višini 15.000 EUR za prvonagrajeno in 7.500 EUR za drugonagrajeno delo. Avtorja zmagovalnih del bosta deležna tudi petmesečnega brezplačnega usposabljanja pri OHIM.

Razpis je namenjen vsem podiplomskim študentom univerz v eni od 27 držav članic EU, ki še študirajo ali pa so že končali podiplomski študij, katerega program obsega tudi vsebine v zvezi z industrijsko lastnino Skupnosti.

Rok za prijavo na letošnji razpis je 15. december 2007, več podrobnosti o nagradi in pogojih pa je na voljo na spletnih straneh OHIM.

avgust (3)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)