26.03.2019

Kulturni bazar 2019

Sodeluje tudi urad

V Cankarjevem domu v Ljubljani bo 4. aprila 2019 potekal enajsti Kulturni bazar, največji nacionalni medresorski projekt s področja kulturnoumetnostne vzgoje. Gre za projekt, s katerim želijo organizatorji in partnerji projekta doseči boljšo obveščenost o kulturni ponudbi v Sloveniji ter v strokovni in širši javnosti prebuditi zanimanje za umetnostno vzgojo in kulturo. Osrednji temi letošnjega bazarja sta Ustvarjalnost mladih in Sodobna umetnost. S predavanjem o intelektualni lastnini, namenjeni strokovnim delavcem v izobraževanju in kulturi, bo sodeloval tudi Urad RS za intelektualno lastnino.

Več na tej povezavi.

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)