17.09.2014

Konferenca o prenosu tehnologij in Dan inovativnosti

Tudi direktorica URSIL nagovorila udeležence prireditve, ki sta jo organizirala GZS in IJS

Direktorica Urada RS za intelektualno lastnino je kot častna govornica uvodoma nagovorila udeležence mednarodne konference o prenosu tehnologij z naslovom Mednarodna razvojna partnerstva (Technology Transfer Conference - International Development Partnerships), kjer bo danes tekla razprava o oblikovanju in ovrednotenju intelektualne lastnine, financiranju inovacij ter iskanju mednarodnih partnerjev, kupcev in investitorjev. Spregovorila je o povezanosti med podjetji in znanostjo z intelektualno lastnino ter uspehom nacionalne ekonomije.

Konferenca, ki sta jo skupaj organizirala Institut Jožef Stefan (IJS) in Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), poteka v Kongresnem centru Brdo pri Kranju v sklopu prireditve Dan inovativnosti, ki ga tradicionalno organizira GZS  in se bo zaključila s podelitvijo nacionalnih priznanj GZS za najboljše inovacije leta 2013.

Več o programu prireditve na:

januar (7)