07.03.2011

Konferenca o avtorskih pravicah v digitalnem okolju

Organizira evropska poslanka Tanja Fajon 11.3.2011 v GH Union

11. marca 2011 bo v GH Union v Ljubljani evropska poslanka Tanja Fajon gostila mednarodno strokovno konferenco z naslovom Avtorska pravica v digitalnem okolju – bomo kopirali ali nas bodo kopirali drugi?

Konferenca, ki se je bodo udeležili ugledni gosti in strokovnjaki s področja intelektualne lastnine in avtorskih pravic, med njimi tudi direktor URSIL dr. Jurij Žurej, je namenjena pregledu stanja evropske in slovenske zakonodaje na področju spopadanja s piratstvom, razpravi o obstoječih mehanizmih in njihovi (ne)učinkovitosti ter pogledu v prihodnost in razvoju alternativnih orodjih, ki bi uredila stanje na tem področju. Konferenca je odprta za javnost, prenašana pa bo tudi prek spletne strani Tanje Fajon http://www.tanja-fajon.eu/.

Vir in več o konferenci.

januar (7)