12.12.2016

Kolumbijski modeli se pridružujejo bazi Designview, malezijske znamke Tmview

Medkontinentalno sodelovanje

Iskalnik modelov Designview je od novembra bogatejši za modele, ki so prijavljeni oziroma registrirani pri kolumbijskem uradu za intelektualno lastnino (SIC). Z več kot 9.000 kolumbijskimi modeli Designview zdaj zagotavlja informacije in dostop do skoraj 10,2 milijona modelov iz 53 uradov.

Z današnjim dnem se bazi Tmview pridružuje malezijski urad za intelektualno lastnino (MyIPO) s skoraj 750.000 znamkami. Število uradov se je tako povzpelo na 56, skupno število znamk v bazi pa je doseglo več kot 41 milijonov. Vključitev je rezultat programa mednarodnega sodelovanja z Uradom Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO).

Od uvedbe Designview novembra 2012 je orodje služilo več kot dvema milijonoma iskanj iz 146 držav, v Tmview pa od aprila 2010 dalje šestindvajset milijonom iskanj iz 155 držav.

Več: www.tmview.org

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)