03.04.2017

Ko ideja postane lastnina

Vabilo na razstavo

Vabimo vas na otvoritev razstave »Ko ideja postane lastnina«, ki bo v nedeljo, 9. 4., v Tehniškem muzeju Slovenije v Bistri pri Vrhniki na Dnevu inovatorjev. Otvoritvi bo prisostvoval tudi Peter Florjančič. Razstavo je pripravil Urad RS za intelektualno lastnino skupaj s Tehniškim muzejem Slovenije.

Na ogled bo nova občasna razstava »KO IDEJA POSTANE LASTNINA: Peter Florjančič in intelektualna lastnina«. Prvi dan razstave bodo od 12. ure dalje otroci z nekoliko spretnosti lahko poustvarili patent, ob 15. uri bo potekal voden ogled razstave Ko ideja postane lastnina, ki mu bo sledil pogovor s sodelavcem Urada RS za intelektualno lastnino. Otvoritvi bo prisostvoval tudi g. Peter Florjančič, ta dan pa bodo na ogled tudi zanimivi in aktualni izumi, ki jih bodo predstavili člani inovatorskega centra Aktivni slovenski inovatorji.

Razstava bo na ogled do 7. 5. 2017.

januar (7)