08.06.2018

Kako se sliši zvočna znamka?

Vabilo na razstavo na Krakovski nasip v Ljubljani

Kdo je v Ljubljano prvi pripeljal avtomobil, je bil res Slovenec predlagatelj prve poštne znamke, kateri slovenski izdelek je bil najbolj kopiran, je bil Michael Jackson lastnik patenta, kako se sliši zvočna znamka? Odgovore poiščite na razstavi »Če slučajno še ne veš: intelektualna lastnina za vsakdanjo rabo«, ki sta jo pripravila Tehnični muzej Slovenije in Urad RS za intelektualno lastnino. Razstava bo na ogled med 11. 6. in 11. 7. 2018 na Krakovskem nasipu v Ljubljani.

Vljudno vabljeni!

oktober (4)  september (7)  avgust (4)  julij (4)  junij (5)  maj (6)  april (5)  marec (9)  februar (6)  januar (7)