15.04.2015

Javno priporočilo urada za izdelavo poslovnih poročil kolektivnih organizacij

Upoštevanje Priporočil za upravljanje kolektivnih organizacij pri izdelavi poročil za poslovno leto 2014

Urad s tem javnim priporočilom poziva kolektivne organizacije, ki so v postopkih izdelave letnih poročil in razkrivanj poslovnih dogodkov za poslovno leto 2014, da pri pripravi letnih poročil upoštevajo Priporočila urada za upravljanje kolektivnih organizacij v Republiki Sloveniji. Čeprav gre zgolj za priporočilo urada in ne zakonsko obvezo, urad verjame, da bodo organi upravljanja in nadzora kolektivnih organizacij pri pripravi letnih poročil zasledovali cilj priporočil urada za upravljanje kolektivnih organizacij v RS.

avgust (4)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)