26.06.2015

Javno posvetovanje v zvezi sodnimi taksami za Enotno patentno sodišče

Pripravljalni odbor Enotnega patentnega sodišča je 8. maja začel javno posvetovanje o strukturi sodnih taks Enotnega patentnega sodišča. Dokument za posvetovanje sestavljajo: dve alternativi spremenjenega 370. člena Postopkovnika sodišča, tabela s taksami, lestvica z najvišjimi mejami povračljivih stroškov in obrazložitveno poročilo.

Odzive lahko pošljete elektronsko na naslov: secretariat(at)unified-patent-court.org do 31. julija 2015, do 23:59. Zaželeno je, da se odgovori pošljejo v angleškem jeziku.

Dokumente in več podrobnosti o posvetovanju najdete na strani Enotnega patentnega sodišča: http://www.unified-patent-court.org/consultations.

oktober (14)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)