08.05.2009

Javni seminar: Kako razumeti poročila o poizvedbi in pisna mnenja EPO

Berlin – 14. do 16. 7. 2009

Evropska patentna akademija organizira med 14. in 16. julijem v prostorih Evropskega patentnega urada v Berlinu javni seminar, ki bo obravnaval poročila o poizvedbah in pisnih mnenjih, ki jih izdaja Evropski patentni urad, s poudarkom na sestavitvi omenjenih dokumentov in razlagi podatkov, ki jih vsebujejo. Upoštevane bodo potrebe različnih tehničnih in patentnih področij. S predavanji in vajami bodo udeleženci pridobili ustrezne izkušnje, lahko pa se bodo tudi posvetovali s strokovnjaki EPO.

Kotizacija je 500 evrov. Rok za prijave je 12. junij 2009.

Več na http://www.epo.org/topics/ip-events/patent-event-search.html.

januar (7)