23.11.2017

Izzivi sodobnega zastopništva – mednarodni pogled

EPU in URSIL organizirata dogodek za zastopnike

Urad RS za intelektualno lastnino (URSIL) vljudno vabi zastopnike na dogodek z naslovom: »Izzivi sodobnega zastopništva – mednarodni pogled«, ki ga URSIL organizira v sodelovanju z Evropskim patentnim uradom (EPU) dne 30. 11. 2017 med 9. 30 in 14. 30 v veliki sejni sobi v 4. nadstropju Urada RS za intelektualno lastnino, Kotnikova 6, Ljubljana. Dogodek bo hkrati priložnost za izmenjavo pogledov in mnenj o aktualnih temah in dilemah.

Prosimo, da svojo udeležbo zaradi prostorskih omejitev potrdite na naslov: sipo(at)uil-sipo.si najkasneje do 28. 11. 2017.

Program dogodka

december (8)  november (2)  oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)