15.06.2011

»Handsoffmydesign« - natečaj OHIM za oblikovalce

Projekt za boj proti nezakonitemu kopiranju

Urad EU za usklajevanje na notranjem trgu (OHIM) je v sodelovanju z Evropskim opazovalnim uradom za boj proti ponarejanju in piratstvu in ob podpori mednarodnega združenja univerz in kolidžev za umetnost, industrijsko oblikovanje in medije (Cumulus) odprl natečaj »handsoffmydesign« (ne dotikaj se mojega dizajna), katerega namen je boj proti ponaredkom in nezakonitim kopijam. K udeležbi vabi amaterske in poklicne oblikovalce, od katerih pričakuje inovativne predloge za karseda učinkovita »gverilska ali virusna«  marketinška orodja, ki bi osvojila domišljijo obiskovalcev družabnih spletnih omrežij. Zaželeni so predlogi za plakate in videoposnetke, ki ponazarjajo nevarnosti ali škodljiv vpliv ponaredkov in nezakonitih kopij. Zmagovalci v posameznih kategorijah bodo prejeli denarne nagrade. Rok za registracijo je 15. oktober, za predložitev predlogov pa 1. november 2011.

>> Več ...

julij (7)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)