07.07.2016

Gruzija se pridružuje Tmview in Designview

Od 7. julija gruzijske znamke in modeli na voljo v obeh bazah

Center za intelektualno lastnino Gruzije (IPCG) je svoje znamke in modele pridružil bazama Tmview in Designview. S pridružitvijo se je število v Tmview vključenih uradov povzpelo na 56, skupaj z 28.000 dodanimi gruzijskimi znamkami iskalnik Tmview zagotavlja informacije in dostop do približno 40 milijonov znamk v celoti, Designview pa s 50 sodelujočimi uradi dostop do več kot 9,6 milijona modelov.

Vključitev Centra za intelektualno lastnino Gruzije (IPCG) je rezultat programa mednarodnega sodelovanja z Uradom Evropske unije za intelektualno lastnino EUIPO.

Od uvedbe Tmview aprila 2010 je orodje služilo več kot 21,8 milijona iskanjem iz 151 držav, Designview pa od novembra 2012 1,8 milijona poizvedbam iz 143 držav.

Več na:

avgust (6)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)