01.04.2008

Forum o varovanju znamk in boju proti ponarejanju

Organizira C5 v Pragi 28. in 29. maja 2008

Forum o varovanju znamk in boju proti ponarejanju, ki ga mednarodno podjetje C5 (Business Information in a Global Context, nekdanji Euroforum) pripravlja 28. in 29. maja v Pragi, bo ponudil sveže informacije in praktična znanja za takojšnjo uporabo pri obrambi pred ponarejanjem.

Pridobljena znanja bodo imetnikom znamk, patentnim zastopnikom in zastopnikom za modele in znamke ter drugim strokovnjakom na področju uveljavljanja pravic intelektualne lastnine in varovanja znamk v pomoč pri oblikovanju celostne strategije varovanja znamke, od spremljanja in nadzora na trgu do uveljavljanja povračila zaradi škode.

Podrobnejše informacije o konferenci in uvodni delavnici na spletišču C5.

oktober (9)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)