05.10.2017

Evropski patentni urad in EU IPR Helpdesk organizirata izobraževanje za mala in srednja podjetja

Dogodek bo 12. 10. 2017 v Talinu

Evropski patentni urad (EPU) in EU IPR Helpdesk organizirata specializirano izobraževanje s področja intelektualne lastnine »IPforBusiness« za mala in srednja podjetja, ki bo 12. 10. 2017 v Talinu (Estonija). Izobraževanje je namenjeno predvsem podjetjem, ki imajo pravice intelektualne lastnine in z njimi upravljajo oziroma imajo zaposlene strokovnjake za upravljanje s pravicami intelektualne lastnine.

Več informacij o dogodku in prijavi je na voljo na naslednji povezavi: https://www.iprhelpdesk.eu/event/4178-tallinn-ip4business-training-roadshow-continues-october.

Rok za prijavo je 6. oktober 2017.

oktober (7)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)