29.03.2010

Evropski patentni forum in nagrada za evropskega izumitelja 2010

Madrid, 28. in 29. april 2010

Evropski patenti forum in slavnostna podelitev nagrad za evropskega izumitelja leta, ki sta leta 2008 potekala v Ljubljani, letos pa bosta v Madridu 28. in 29. aprila, bo skušal dati odgovore na vprašanja, ali Evropa premore tehnologije za svoje ambiciozne projekte v zvezi z obnovljivimi viri energije, ali obstajajo prave razmere za lažji prenos tehnologij, ali lahko Evropa izkoristi nove gospodarske priložnosti in ali sistem intelektualne lastnine temu ustreza. Rok za prijave je 31. marec. Več o obeh dogodkih na http://www.epo.org/about-us/events/inventor-forum.html.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)