11.05.2008

Evropska komisija in uveljavljanje pravic IL v Turčiji

Vprašalnik za podjetja, ki jih zadeva položaj uveljavljanja PIL v Turčiji

Delegacija Evropske komisije v Ankari je uradu poslala vprašalnik glede uveljavljanja pravic intelektualne lastnine (PIL) v Turčiji z namenom zbrati podatke o podjetjih, ki imajo tam v zvezi s tem morebitne težave.

Zbrani podatki bodo Direktoratu EK za trgovino v pomoč pri določanju prioritet v zvezi z izvajanjem strategije EU in ustreznega akcijskega načrta o uveljavljanju PIL v t.i. tretjih državah, obenem pa bodo obnovili podatke, ki jih je Komisija zbrala s podobno anketo o uveljavljanju PIL v tretjih državah leta 2006.

Vprašalnik in spremni dopis delegacije Evropske komisije v Turčiji.

Rok za pošiljanje izpolnjenega vprašalnika je 31. maj 2008. Kontaktni naslov za to, pa tudi za morebitna vprašanja:

Jakob Cornides
European Commission
CHAR 8/218
B-1049 Bruxelles
T. +32 2 296 11 39
F. +32 2 299 05 86
E. trade-ipr-survey-2008(at)ec.europa.eu

Kopijo izpolnjenega vprašalnika pošljite tudi predstavnici delegacije EK v Turčiji gospe Umut Kavlak na naslov umut.kavlak(at)ec.europa.eu. Tudi ona vam lahko pomaga s pojasnili.

julij (4)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)