10.12.2019

EUIPO izobražuje

Programi za 2020

Urad Evropske Unije za intelektualno lastnino (EUIPO) bo v letošnjem letu nadaljeval s programom izobraževanja in usposabljanja na področju poznavanja intelektualne lastnine.

Skozi celo leto se bodo odvijali seminarji, ki jih bo zagotovila EUIPO Akademija. Jedro izobraževanja predstavljajo nekajdnevna brezplačna izobraževanja - trije seminarji in dva regionalna seminarja - ki bodo potekali na sedežu EUIPO v Alicantu in v Münchnu. Torkovi webinarji bodo še naprej zagotavljali vpogled v najnovejše vsebine intelektualne lastnine. V okviru trenutnega tehnološkega razvoja bo Akademija pripravila niz interaktivnih webinarjev o temah, povezanih z novimi tehnologijami.

Priloga (v angleščini): seznam tečajev

januar (7)