27.05.2015

EQE Candidate Support Project (CSP) 2016 – predhodni preizkus in podaljšanje roka

Podaljšanje roka za prijavo do 2. 6. 2015

EQKandidate, ki želijo vložiti kandidature za sodelovanje v programu EQE Candidate Support Project (EQE CSP 2016), skladno z dopolnilnimi usmeritvami Evropskega patentnega urada (EPU) obveščamo, da se morajo pred vložitvijo kandidature za sodelovanje v tem programu prijaviti na predhodni preizkus (European qualifying examination (EQE) 2016 - Application for enrolment to the pre-examination), kar opravijo prek spletne prijave, ki je dostopna na naslovu http://www.epo.org/learning-events/eqe/admission/2016.html.

Dokazilo o prijavi na zgoraj navedeni predhodni preizkus 2016 (kopijo povzetka prijave na predhodni preizkus EQE 2016) morajo kandidati priložiti k vlogi za kandidaturo za sodelovanje v programu EQE CSP, ki jo vložijo pri nacionalnem uradu (pri Uradu RS za intelektualno lastnino jo lahko vložijo na naslov klemen.groselj(at)uil-sipo.si). Rok za vložitev kandidatur je podaljšan do 2. junija 2015.

Odločitev EPU bo predvidoma znana 14. julija.

januar (7)