11.12.2009

Elektronske listine o registraciji znamke Skupnosti

OHIM uvedel nov način izdaje listin o registraciji znamk

Urad za usklajevanje na notranjem trgu (OHIM) je 9. decembra prenehal izdajati listine o registraciji znamke Skupnosti v papirni obliki in jih nadomestil z elektronskimi. Elektronske listine so enakega videza kot papirne in imajo enako pravno veljavo. Prek spletne strani OHIM jih boste lahko pridobili že v nekaj dneh po registraciji znamke. Naročniki e-sporočil OHIM bodo prejeli ustrezni spletni naslov v svoj nabiralnik, ostali uporabniki pa bodo o njem obveščeni pisno. Več na strani http://oami.europa.eu/ows/rw/news/item1199.en.do.

avgust (6)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)