12.10.2007

Delovni srečanji v okviru priprav na predsedovanje Republike Slovenije Svetu EU

Predstavniki urada se intenzivno pripravljajo na predsedovanje

12. oktobra se je na povabilo Ministrstva za gospodarstvo v okviru priprav na predsedovanje Republike Slovenije Svetu EU v Sloveniji mudil Jörgen Holmquist, generalni direktor Direktorata za notranji trg in storitve pri Evropski komisiji s sodelavci. Delovnega srečanja na Ministrstvu za gospodarstvo se je udeležila tudi direktorica Urada RS za intelektualno lastnino.

V okviru priprav na predsedovanje je Urad RS za intelektualno lastnino na delovni obisk povabil visoka predstavnika Sveta EU Leonidasa Karamountzosa in Vassiliosa Kanarasa. Srečanje, ki se ga bodo 19. oktobra poleg predstavnikov urada udeležili tudi predstavniki stalnega predstavništva RS pri EU in Direktorata za notranji trg Ministrstva za gospodarstvo, bo posvečeno obravnavi odprtih dosjejev s področja intelektualne lastnine (patenti, modeli, avtorsko pravo, mednarodno sodelovanje v okviru Svetovne organizacije za intelektualno), predvsem z vidika taktičnega vodenja sestankov delovnih skupin v času predsedovanja, pa tudi logističnim in drugim organizacijskim vprašanjem.

oktober (13)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)