17.10.2017

Delavnica »Uporaba ePCT in vlaganje prijav prek ePCT«

18. oktobra 2017 izobraževanje o uporabi spletne aplikacije ePCT za vlaganje mednarodnih (PCT) patentnih prijav

18. oktobra 2017 Urad RS za intelektualno lastnino (URSIL) v sodelovanju s Svetovno organizacijo za intelektualno lastnino (WIPO) organizira izobraževanje o uporabi spletne aplikacije ePCT. Izobraževanje je namenjeno prijaviteljem, zastopnikom in drugi zainteresirani javnosti in bo potekalo v prostorih urada.

Namen izobraževanja je seznanitev uporabnikov s praktično uporabo spletne aplikacije ePCT, namenjene vlaganju mednarodnih (PCT) prijav. Več o vsebini dogodka si lahko ogledate tukaj.  Dogodek bo potekal v angleškem jeziku ob hkratnem prevajanju v slovenski jezik.

december (8)  november (2)  oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)