15.07.2010

Delavnica Obvladovanje patentnih sporov

Objavljamo program in opozarjamo na rok za prijavo

Danes se izteka rok za prijavo na tridnevno interaktivno mednarodno delavnico, ki bo udeležencem omogočila bolje razumeti in obvladovati konfliktne patentne situacije, s katerimi se nemalokrat soočajo svetovalci za področje industrijske lastnine ter mala in srednja podjetja. Delavnico organizira Evropska patentna akademija v sodelovanju z Uradom RS za intelektualno lastnino in LES (Licensing Executive Society) med 30. avgustom in 1. septembrom 2010.

Objavljamo okvirni program delavnice, na kateri vas bodo patentni strokovnjaki in izkušeni praktiki iz industrije seznanili z načini in najboljšimi praksami na tem področju ter vas opremili z uporabnimi podatki. V delu po skupinah boste pod vodstvom mentorjev reševali izmišljene primere.

Prijave sprejema Evropska patentna akademija do 15. julija oz. do zapolnitve prostih mest (45). Nekaj mest je še na voljo. Več informacij in prijava na http://application.epo.org/ipcal/i_event.php?id=6091 (ključni iskalni pojem: OW04-2010).

september (4)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)