07.12.2017

Bazi Tmview in Designview se širita

Lažje iskanje znamk in modelov

Z vključitvijo znamk uradov Argentine, Moldavije, Švice in Japonske v iskalnik Tmview ter modelov Argentine in Moldavije v Designview je v obe bazi vključenih že 62 uradov, kar prijaviteljem olajša vpogled v prijavljene oziroma registrirane znamke in modele. Vključitev uradov je rezultat mednarodnega programa sodelovanja z Uradom Evropske unije za intelektualno lastnino EUIPO.

TMview omogoča dostop do podatkov o skoraj 45 milijonov znamk, Designview pa do 13,2 milijona modelov.

Od uvedbe TMview je spletni iskalnik poiskal skoraj 36 milijonov znamk, Designview pa več kot 3 milijone.

Več na www.tmview.org

december (8)  november (2)  oktober (8)  september (9)  avgust (6)  julij (4)  junij (3)  maj (6)  april (7)  marec (8)  februar (4)  januar (4)