29.06.2020

Akcijski načrt za digitalno izobraževanje

Evropska komisija – javno posvetovanje

Evropska komisija je 18. junija 2020 začela javno posvetovanje po vsej EU z željo, da zbere poglede državljanov in zainteresiranih strani o prihodnosti digitalnega izobraževanja v obdobju COVID-19 in po njem. Posvetovanje bo prispevalo k prihodnji posodobitvi akcijskega načrta za digitalno izobraževanje.

Zaradi prehoda na spletno izobraževanje je za učitelje še toliko bolj pomembno znanje s področja intelektualne lastnine, ko svoje učne programe in gradivo prilagajajo digitalnemu okolju - kako spoštovati pravice intelektualne lastnine drugih, zlasti avtorsko pravico. Posvetovanje se zaključi 4. septembra 2020.

Vabljeni k sodelovanju!

Več je na tej in tej povezavi.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)