Javne objave

Objave sklepov, odločb in drugih dokumentov urada; objave prostih delovnih mest; oddaje javnih naročil in povabil ...

Kadrovski razpisi

Seznam objav javnih natečajev za prosta delovna mesta za nedoločen čas, ki jih urad na podlagi veljavne zakonodaje s področja delovnih razmerij objavi na spletišču ministrstva, pristojnega za področje javne uprave, spletišču resornega ministrstva in na spletišču Zavoda RS za zaposlovanje.

Seznam objav prostih delovnih mest za določen čas pa objavi na spletišču resornega ministrstva in na spletišču Zavoda RS za zaposlovanje.

Interne natečaje za zasedbo prostih delovnih mest zaradi možnosti premeščanja uslužbencev v okviru državne uprave na podlagi Uredbe o postopku za zasedbo prostega delovnega mesta v organih državne uprave in pravosodnih organih (Uradni list RS, št. 22/2004, 57/2005) urad kot organ državne uprave objavlja prek spletišča ministrstva, pristojnega za javno upravo (rubrika Interni natečaji).