29.05.2020

Poslovanje urada od 1. 6. 2020 dalje

Sklep Vlade RS

Vlada Republike Slovenije je na podlagi 2. člena Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (Uradni list RS, št. 36/20 in 61/20) sprejela Sklep o ugotovitvi prenehanja razlogov za začasne ukrepe v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (Uradni list RS, št. 36/20 in 61/20).

Na tej pravni podlagi urad z dnem 1. 6. 2020 preklicuje obvestilo »Poslovanje urada v času ukrepov proti širitvi Covid-19« z dne 29. 3. 2020.

Hkrati poudarjamo, da od 1. 6. 2020 dalje ne bo več mogoče oddajati vlog po elektronski pošti na naslov prijave@uil-sipo.si.

Stranke prosimo, da v urad vstopajo posamično, v vhodni avli sta lahko ob upoštevanju varnostne razdalje (najmanj 1,5 m) hkrati prisotni največ dve stranki. Ostale stranke prosimo, da počakajo pred poslovno stavbo.

V prostorih urada je obvezno razkuževanje rok, uporaba zaščitne maske oziroma rute ali šala pa je priporočljiva.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)