04.06.2020

Mediacija

Spletinár WIPO

Arbitražno-mediacijski center Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO) organizira dva brezplačna spletinárja na temo mediacije.

Sodni spori so pogosto dragi in zamudni ter lahko škodijo poslovnim odnosom. Mediacija se je izkazala za uspešno pri doseganju rezultatov, ki so koristni za obe strani, ki sta v sporu. Ko se strani dogovorijo, da bodo predložile spor mediaciji WIPO, sprejmejo WIPO pravila kot del sporazuma. Medtem ko mediator in stranke skupaj določajo, kako voditi postopek mediacije, pravila WIPO o mediaciji zagotavljajo proceduralni okvir, ki omogoča, da se mediator in stranke osredotočijo na reševanje spora.

Na spletnem seminarju bo predstavljeno, kako poteka posredovanje za reševanje sporov na področju intelektualne lastnine in tehnologije.

Kdaj:

• 16. junij 2020 med 10:00 in 11:00 ali
  • 16. junij 2020 med 17:00 in 18:00

Tisti, ki si spletinárja ne bodo mogli ogledati v živo, bodo lahko posnetek prejeli kasneje.

Več (v angleškem jeziku) in prijava je na tej povezavi.

julij (2)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)