11.02.2020

Kulturni bazar 2020

Ponovno sodeluje tudi urad

V Cankarjevem domu v Ljubljani bo 9. aprila 2020 potekal dvanajsti Kulturni bazar, največje nacionalno strokovno usposabljanje na področju kulturno-umetnostne vzgoje.

Letošnji bazar vključuje več kot petdeset dogodkov (predstave, predstavitve, predavanja, delavnice in vodenja po razstavi), ki so namenjeni strokovnim delavcem in študentom s področij vzgoje in izobraževanja, kulture, kmetijstva in prehrane, zdravstva, sociale, okolja in prostora, športa in drugih.  Letošnja osrednja tema bazarja je Enaki v različnosti.

S predavanjem o ponarejanju in piratstvu ter svojo stojnico bo na bazarju sodeloval tudi Urad RS za intelektualno lastnino.

Več na tej povezavi: http://www.kulturnibazar.si/domov/

Vabljeni!

september (3)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)