18.05.2020

EUIPO program usposabljanja

Certifikat EUIPO

Urad EU za intelektualno lastnino (EUIPO) razpisuje Izobraževalni program za znamke in modele (ETMD EP). Slušatelji se bodo v 150 urah pouka seznanili z različnimi vidiki znamke EU, zakonodajo Skupnosti, postopki pred Sodiščem EU ter z drugimi izbranimi poglavji.

ETMD EP bo potekal v angleškem jeziku. Odvijal se bo med septembrom 2020 in junijem 2021 kot e-izobraževanje, spletinár ter dve tridnevni delavnici na EUIPO v Alicanteju v Španiji. Zaključni izpit obsega pisni in ustni del. Slednji bo potekal na EUIPO, uspešni kandidati bodo prejeli EUIPO certifikat.

Več (v angleškem jeziku) je na tej povezavi.

november (8)  oktober (14)  september (9)  avgust (10)  julij (11)  junij (13)  maj (11)  april (15)  marec (16)  februar (6)  januar (7)