Skoči do osrednje vsebine

Urad za intelektualno lastnino

  • Zainteresirane strokovnjake s področja intelektualne lastnine vabimo k sodelovanju pri izvajanju storitve s področja uveljavljanja pravic intelektualne lastnine (poimenovane IP Scan Enforcement) v okviru Sklada za pomoč malim in srednje velikim podjetjem Urada Evropske unije za intelektualno lastnino.

  • Upravni svet Evropske patentne organizacije je včeraj sprejel nov strateški načrt Evropskega patentnega urada, ki predstavlja pomemben korak naprej v prizadevanjih za trajnost poslovanja. Strateški načrt temelji na petih dejavnikih in vključuje kazalnike uspešnosti, ki bodo zainteresiranim stranem omogočili vpogled v napredek v okviru vsakega dejavnika.

  • Objavljen je seznam strokovnjakov s področja intelektualne lastnine, ki bodo v Sloveniji za mala in srednje velika podjetja (MSP) izvajali storitev s področja uveljavljanja pravic intelektualne lastnine (poimenovane IP Scan Enforcement) v okviru Sklada za pomoč malim in srednje velikim podjetjem Urada Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO).

Novice

Dogodki